A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiabagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr853144965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A balatoni hiéna 2011.08.11. 09:31:30

Szívből jövő tanácskánt aszondanám, inkább egy olyan helyet lenne érdemes felkeresni ahol nóóóóórmálisan tetoválnak, egyenes az egyenes, árnyékolni is tudnak, meg mondjuk rajzolni. Bocsi a tudálékoskodásért, de elvégre az ember ezt addig hordja, amíg ki nem égetteti a bőréből. A referencia galéria elég sok terméke meg sajnos elmehetne a jószartetkódvan blogra. :(

Andrew CFH 2011.08.15. 17:32:29

nocsak nocsak nocsak.! nem meglepő az ilyen fajta komment, 1 , ez talán 1 közép-európai elme betegség( fikázunk másiknak a munkáját) irigységből? vagy mi?komolyan , nem kell finomkodni hogy "javaslatom" meg ilyeneket( ha annyira javasolni szeretnél akkor legalább profil képedben legyen a te képed és nem 1 színésznek a képe(aki ugye Bill Murray(nem tudom tudtad-e?).! akkor mondok neked valamit kis ember , az hogy 1, VILÁGOS KRÉM SZINEK MINDIG FURÁK AMIKOR FRISS TETOVÁLÁSRÓL VAN SZÓ, MÁSIK AZ HOGY EZ A RAJZ NEM COPY VAGY LOPOTT, ÉS MILYEN ÉRDEKES HOGY 104 LIKE UTÁN CSAK 1 EMBER,AZ AZ TE HIÉNA , JAH BOCSÁNAT BALATONI HIÉNA(IGEN ÉRDEKES ÁLLAT FAJ LEHET ) hat én is mondhatnék OLYAN TETOVALÓ HELYISÉGET AHOL AZ 1IK EMBER BUNKÓ ÉS NEM TUD MELÓZNI ,A MÁSIK PARTNERE MEG JÓ FEJ ÉS MEG TUD MELÓZNI , DE TUDOD NEGATÍV + POZITÍV = NEGATÍV , HIÁBA VAN 1 POZITÍV DE AKKOR IS NEGATÍV MARAD!akkor talán nekem is el kéne küldenem a jószártetkód van blogra vagy oldalra 1 csomó olyan képET ami ténylegesen gagyi .! De NEM TESZEM MEG MERT HÁLA AZ EGNEK NEM SZENVEDEK IRIGYMUSZ FIKUSZ ANONIMUS BETEGSÉGBEN .! legy vidám es Üdv mindenkinek.! A. az az ANDREW

A balatoni hiéna 2011.08.16. 15:30:17

Nem, soha életemben nem hallottam Bill Murrayről, nem tudtam, hogy egy igen tehetséges színész, gyerek sem voltam soha így még a Szellemirtókat sem láttam.
Alapvetően igazat adok neked, a galériában láttam egy-két ötletes és szép varrást is, de a többi sem szépnek, sem frissnek nem tűnt. Ennyi. Nem vagyok irigy, nem tudok szépen rajzolni, nem is verem magam rá, és senkit nem is akarok kitetoválni. Az viszont elszomorít hogy sokan jóhiszeműen pénzt adnak ki azért hogy valami szaki belegányoljon a bőrükbe.
Ha pedig te nem ilyen vagy, akkor igazán nem tudom, mit hőbörögsz.
Ha nagyon kell a nevem, megoldható privát levélben, ha kell, címet is kapsz, hogy bosszút állhass, és akkor lehet hogy bocsánatot kérek, és azt mondom, a galéria minden tetkója zsír és tökéletes.
Béke veled, pajtás! Hiéna
süti beállítások módosítása