itt olvashatsz bővebben erről


A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiabagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr892355532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lam3r 2010.10.08. 10:14:39

Van 5 glóriám.. Valahogy nem érzem a mennybe menetelt, mert azok a szerencsétlenek még hetekig, hónapokig fognak sátrakban meg művházakban nyomorogni, és utána sem térhetnek vissza az otthonukba, hanem gyakorlatilag új életet kell kezdeniük..

sanyi a bagoly · http://www.sanyiabagoly.blog.hu 2010.10.08. 11:27:59

@lam3r: Magam is csak remélni tudom, hogy a hívásokkal kicsit segíthetünk nekik új életet kezdeni.

Alil 2010.10.08. 18:22:04

ez zseniális...:) kösz:))
Egyébként le vagyok nyűgözve, összefogásból mindenkinek jelest adok innen:)
Mi is gyűjtünk a munkahelyemen, a GLS szállítja... állatvédők, környezetvédők, katonák és gárdisták, soros györgy, borsodchem, különböző önkormányzatok, és még ki tudja hány cég, rengeteg ember ott segít, ahol tud. Biológusok dolgoznak ezerrel a semlegesítés lehetőségein... OV segítséget ígért, Pintér nyomoz... Pedig épp hogy csak szusszanhattunk egyet az áradás után... megható... komolyan!
Csak a marcal... :((( és a termőföldek...:( és a sok halott élőlény (beleértve az utolsó baktériumot is) csak rajtuk nem segít már semmi:(
süti beállítások módosítása