sanyi_1697-01.jpg

 


A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiabagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr726484233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peredhil 2014.07.08. 22:13:41

Sanyikám, drága emberem... ehh, mit is... madaram!

Innen a fészek alfeléről üzenek, mert még akkor költöztem be, amikor alig 30-an voltunk (többek közt Kamarás Géza, akit innen is csókolok ismeretlenül, mert közben elszakítottak minket a többiek... :-D )
Azóta több ezren költöztek a fejünkre, és mi itt alul csak némán, de hűségesen fuldoklunk. De most mégis felemelem a szavam a ránk kövesült guanóból,és csak annyit mondanék, hogy ha nem ismernélek, az önéletírások alapján akkor is rád szavaznék.
És éppen most közöltem a férjemmel, hogy kattinthat egy cicire, aminek először örült, de aztán közöltem, hogy a Sanyiéra... (ami már nem hangzott olyan jól) :-D
Ezer tsók.

sanyi a bagoly · http://www.sanyiabagoly.blog.hu 2014.07.09. 09:30:12

@Peredhil: Köszönöm és köszönöm. Igazán fejedelmi a reggelem a mondataidtól, pedig csőtörés volt nálunk. büdös vagyok, de boldog :)
süti beállítások módosítása