A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiabagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr752101946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Divi 2010.06.22. 21:53:01

Nem akarok okoskodni, de azokat a rakétákat amiket augusztus 20.-án fellőnek, (szerintem).... eleve betervezik a fővárosi költségvetésbe. és megrendelik bőőőven hónapokkal a tüzijáték előtt.

Kellemesen populista ez a csoportosulás, de (szerintem) ha a főváros akarná se tudná visszavonni azt az összeget.

Ellenben aki úgy gondolja, hívhatja az adományvonalat, vagy küldhet fertőtlenítőszert, essetleg mehet segíteni :)

sanyi a bagoly · http://www.sanyiabagoly.blog.hu 2010.06.22. 22:03:41

@Divi: noss, igen! ez valószínűleg így van, hogy megvették az égetni valót, de még nem fizették ki a rendőrségnek, mentőnek, tűzoltóknak, pirotechnikai cégeknek, egyéb biztonsági cégeknek a rendezvény biztonságos lebonyolításáért járó díjat, az egész aug. 20-hoz tartozó sajtómegjelenést ( ami önmagába /mutyizással együtt/ több tíz millát emészt fel) szerintem. és ha úgy működik a rendszer, mint az egyszerű embernél-akkor nem fizettek még előre olyan dologért, ami meg sem valósult. na de a szerződésbontás egy másik kérdés...
süti beállítások módosítása