A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiabagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr174547414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legyezős Lucy 2012.05.28. 10:39:41

Mivel itt mindenki doktor, ebben mi a meglepő? :))

-=sportember=- · http://sportember.eu 2012.06.10. 16:05:04

Kénytelen vagyok megkérdőjelezni kutatótársam módszerének megbízhatóságát, ugyanis a fenti eredménynek ellentmondó kísérleti tapasztalatot szereztem. Történt ugyanis, hogy furcsa bőrelváltozásommal eredménytelenül keresvén internetes megoldást, felkerestem a Margit kórház bőrgondozóját. A Margit kórház fejlett ügyfélkezelő rendszert alkalmaz, így kaptam egy sorszámot a bőrgyógyászathoz, amin mellesleg az a tájékoztatás is szerepelt, hogy az adott pillanatban várakozók száma 122. Véleményem szerint ha a bőrbeteg emberek Sanyi által mutatott hányada az interneten keresne megoldást, akkor a bőrgyógyászati kezelésre várakozó sor nem haladná meg a 10-20 fős létszámot.
Feltehetően Sanyi eredményeit az befolyásolta, hogy nem a teljes lakosság, hanem csak az Internetfüggők Egyesületének félmillió tagja körében végezte felmérését.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.16. 11:15:49

nem csak a bőr, bármilyen orvosi kérdésben.
süti beállítások módosítása