Több évig terjedő szabadságvesztéssel, pénzbüntetéssel vagy elzárással büntetné a Jobbik a homoszexuálisokat. tovább >>


A bejegyzés trackback címe:

https://sanyiabagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr64385945

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Randalírozó magyargyűlölőket sztárol a kuruc.infó 2012.04.11. 23:54:06

A nevadai adócsalók által támogatott szittya hírportál megint bemutatta, hogy nem csak hazánkban áll a Zagyva Gyula és a Samu Tamás Gergő féle "kultúremberek" pártján. A korlátlanul a törvényeken kívül álló hírportál, ma éjjel szerb randalíro...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.11. 18:59:20

Pontosan, Sanyikám :) Ha az egyik oldallal szemben ez az elvárás, akkor a másikkal szemben is ez legyen :)

(Viszont a melegfelvonulás mellőzésével szerintem jót tenne magának a más közösség.)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.04.11. 20:57:19

Az emberek egy része meleg. Tedd magad túl rajta!

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2012.04.11. 20:59:56

Látom révbeért a HVG szenzációhajhász félrevezető cime.

icentrifuga · http://centrifuga.blog.hu 2012.04.11. 21:39:17

4 Fal közé a nácikkal! ((És ne tévesszük össze őket a konzervatívokkal, a spirijobberekkel, a nemes magyarérzelműekkel és a nőkkel..:))

Nigger bácsi 2012.04.11. 21:59:13

Hmm... Látszik, sok és nagy a baj van kicsi országunkba... El kell terelni a figyelmet a bajokról és hibákról, napi élhetetlenségekről...Kell a b*zizás.. Kell a nácizás... Bezzeg ha nem lenne hetente benzinár emelés.. Az emberek európai fizetésért dolgoznának, európai körülmények közt...Naponta a tv nem horror hiradót csinálna, hanem értékteremtésről szólnának a beszámolók.. Sz*rt se érdekelne se a b*zi parádé.. Se a nácipalánták okoskodása... ennyi..

ZöldMarci 2012.04.12. 00:06:16

Sajnos a nem "4 fal közötti" gyűlöletkeltés elég veszélyes. A legnagyobb Jobbikos honlap, a kuruc.info még (az egyébként magyargyűlölő) szerb futballhuligánokat is dicsőítette, amikor azok többek között benzines palackkal és utcakövekkel dobálták az ottani melegfelvonulást. Az autókban, üzletekben okozott egymillió eurós kár ellenére szerintük ez a "város becsületének megvédése" volt.

piroslapok.blog.hu/2010/10/11/randalirozo_magyargyuloloket_sztarol_a_kuruc_info_1

***_*** 2012.04.12. 08:53:12

Nem egyedi ötletről van szó.
Az oroszok már több városban bevezették, és éppen az egész országra szeretnék kiterjeszteni.
A másik dolog pedig, hogy egy kategóriába sorolni a melegeket és a nácikat komoly hiba.
Kicsit el kéne gondolni, hogy mik tartoznak egy súlycsoportba.
Nem tudom melyikőtök szeretné, ha a kisiskolás gyereke nap mint nap melegeket látna az utcán, és tőlük tanulna meg viselkedni.
Könyörgöm, gondolkozzunk már el ezen!

index.hu/belfold/2012/04/11/oroszorszagbol_szerez_otleteket_a_jobbik/

Pablo Holiday 2012.04.12. 09:32:59

@***_***: hát az én gyerekem inkább melegektől tanuljon, mint náciktól, ha már választhatok.. de amúgy meg bízom a gyerekemben, hogy ki tudja alakítani a maga világnézetét, még ha az nem is egyezik az enyémmel. és az, hogy az utcán mit lát, csak egy hatás a sok közül, létezik iskola, szülői nevelés, irodalom, történelem, stb. Te attól buzi lettél, hogy megnézted a Túl a barátságon-t?

GOLAZ111 2012.04.12. 10:28:39

@ZöldMarci: Ez nem igaz. Nem csal huligánok voltak ott, ez csak propaganda. És nem is a buzikról/melegekről szólt ez az egész. Hanem arról, hogy nagyon képmutató, ostoba és hazug kormány volt és még van most is Szerbiában. Ha nem lett volna a melegfelvonulás, lett volna más. Az embereknek lélegzethez kell jutniuk.

davidmoyes 2012.04.12. 10:40:56

@Pablo Holiday: Ez a kedvencem. Amikor azt hiszik, hogy mindenki ratyi lesz, aki életében látott már buzikat. Szánalmas.
"Az egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása érdekében szükséges törvénymódosításokról" című javaslat módosítaná a büntető törvénykönyvet, a szabálysértési törvényt, a médiatörvényt és a reklámtörvényt is. Tilos többek között olyan reklámokat és műsorokat közzétenni, amelyek "társadalmilag elfogadott, követendő példaként" mutatják be a felsorolt magatartásformákat."
Az egész egy óriási csúsztatáshalom.
Ami "társadalmilag elfogadott" az attól még nem lesz "követendő példa".. ..és még sorolhatnám. Tipikus szar, léhűtő politikus szóforgatás

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.04.12. 11:57:20

@***_***:

a melegek is hetero szülőktől lettek, tehát itt nyilván nem egyszerűen a magatartás "mintáról" van szó, hanem annál többről. Mindenkiben van több kevesebb melegség, mindannyiunkban van mindkét nemből, de tény, hogy a melegek nem jelentenek veszélyt világunkra, sőt, közöttük sokkal nagyobb számban vannak különböző az emberiség javát, épülését szolgáló jótékonykodók és önkéntesek, mint az átlag heteróban.

A nácik viszont konkrétan életveszélyesek világunkra, a 2. világháborúban az egész világra kiterjedő pusztító háborút vívtak az istentelen übermensch versus szolganépek ideológiájukkal (20 millió halott volt az ára, akiket ráadásul haláluk előtt jól megkínoztak), szóval ha valaki veszélyt jelent a világunkra, az pont hogy nem a melegek, hanem a nácik...

és ha arról van szó, hogy választanom kellene, hogy bordélyba járástól (sajnálatos új divat a fiatal fiúk között a csoportos bordélyba járás és nőkibérlés), vagy a melegségtől óvjam inkább a fiatalokat, akkor egyértelműen a bordélytól kívánnám távol tartani őket, ahol rossz magatartásmintákat tanulnak a nők irányába, kibérelhető, bántalmazható tárgyakként kezelik őket, míg a melegségben nincs semmi romboló, amúgy sem tanulás kérdése, hanem adottság...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.04.12. 12:12:58

(Viszont a melegfelvonulás mellőzésével szerintem jót tenne magának a más közösség.)

Miért tenne jót magának? Ők ugyanolyan adófizetők mint a többiek, ugyanolyan polgári jogok járnak nekik, amivel ugyanúgy élhetnek. Ha valaki nem kíváncsi rájuk, hát nem menjen el a felvonulásukra, és kapcsolja el a tévét, ha épp mutatják őket. Ennyi. Nem kell vele foglalkozz, ha nem akarsz. Aki viszont túl sokat foglalkozik velük és elő akarja írni, hogy mit tehetnek meg és mit nem, ez azt jelenti, hogy kihívásnak tekinti a homoszexualitást, ezzel viszont forduljon orvosához gyógyszerészéhez, ne pedig eltiltani próbálja ezt a csoportot attól, ami minden állampolgárnak jár: a szabad párválasztás jogát, és hogy azt szeressen, akit akar.
süti beállítások módosítása